Apteekkikosmetiikka


ACO - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.


Avène - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Avène

Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat iho rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Avène-tuotteiden valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Avène-tuotteiden luotettavuus muodostuu puhtaista raaka-aineista ja valmistusprosessista, jossa noudatetaan kosmetiikkalainsäädäntöä tiukempia ISO 9002 -laatustandardeja. Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita, joten ne ovat täten käyttäjälle turvallisempia. Siksi Avène onkin luotettava valinta myös kaikkein kriittisimpien kosmetiikan käyttäjien kannalta.


Favora - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Favora

Suomalainen Favora -ihonhoitosarja on kehitetty kaikille herkkäihosille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Favora-sarjan 19 tuotetta muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Sarjan tuotteista 15 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favora-sarjan Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.


Sebamed - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Sebamed

Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5.5. Koko sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja. Ehdottoman puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet säilyttävät ihon terveenä ja luonnollisen kauniina. Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, monipuolinen Sebamed-sarja huomioi erilaisten ihotyyppien tarpeet. Tuotteet ovat dermatologisesti ja/tai kliinisesti testattuja, ja sopivuus herkälle iholle varmistetaan testiryhmien sekä käyttäjäpaneelien avulla. Myös kaikki yleisesti allergisoivat hajusteet on jätetty pois. Myös ympäristöystävällisyys huomioidaan innovatiivisessa tuotekehityksessä. Esimerkiksi riittoisan pesunesteen ihoa hoitavista aineista 99 % hajoaa merivedessä kahdessa viikossa!


La Roche-Posay - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

La Roche-Posay

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay -tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti. Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin. La Roche-Posay'n tuotteiden tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman ykdinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Kaikki La Roche-Posay'n tuotteet testataan herkällä ja atoopiaan taipuvaisella iholla. Ennen tuotteiden saattamista markkinoille ne testataan oikeissa käyttöolosuhteissa oikeilla ihotyypeillä, joille tuotteet on tarkoitettu.


Vichy - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Vichy

L’Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal -laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L’Oréalin kehittelemällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa L’Oréalin laboratorioissa. Kaikki Vichy-tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä sääntöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Tuotteet on testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.


Louis Widmer - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehtaan valmistama ihonhoitosarja. Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläinkokeilla. Louis Widmerin tuotteista löydät sekä hajustetun että hajustamattoman vaihtoehdon.


V10Plus - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

V10Plus

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V10Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Värikkäät pullot tarjoavat lisäksi silmäniloa ja melkoista väriterapiaa! Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään, ja räätälöidä juuri omalle iholle täydellinen hoitokokonaisuus. Seerumeiden käyttöä kannattaa myös vaihdella riippuen siitä, mitä iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, hajusteita, mineraaliöljyjä tai keinotekoisia väriaineita ja ovat vesipohjaisia.


Lierac - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

LIERAC

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.


IDUN Minerals - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ainesosina käytetään vain puhtaimpia ja turvallisimpia raaka-aineita. Sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Lisäksi valikoimassa ovat laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. IDUN Minerals eroaa muista mineraalimeikkisarjoista sillä, että tuotteissa käytettävät mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Tämä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu esimerkiksi nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Tuotteet eivät sisällä myöskään talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttioksikloridia tai säilöntäaineita. Ainoastaan silmämeikkituotteet eli ripsivärit, rajauskynät ja kulmakynät sisältävät tarkoin valittuja säilöntäaineita. IDUN Minerals takaa parhaan laadun kohtuuhinnalla.


-417 - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

-417

-417 on korkealaatuinen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. -417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen. Se antaa välittömiä tuloksia, jotka voit tuntea, nähdä, koskettaa ja tuoksuttaa. Tavoite on saada sisäinen kauneutesi hohtamaan myös ulkoisesti, kun olet onnellinen, olet kaunis. Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä. -417 tuotesarja sisältää kasvojen, vartalon, hiustenhoito- ja SPA-tuotteita. Dermokosmetiikkasarja on kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkän, atooppisen ja psoriaattisen ihon. Ei eläintestattu, parabeeniton, mineraaliöljytön.


Atopik - Joensuun Keskusapteekki, Voimatie

Atopik

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik -tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.  Sarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Sarja on vegaaninen & gluteeniton.